Alpha Cursus

banner alpha cursus

VEZ Alpha Cursus

Cursist

Op zoek naar God! Durf je het aan?!

Samen eten, lachen en serieus zoeken naar de God van de bijbel? Het kan! VEZ Alpha Cursus geeft je de kans het christelijke geloof op een vrijblijvende wijze te (her)ontdekken!

Informeel, leerzaam en interactief

Iedereen heeft wel associaties bij onderwerpen als God, Jezus en de bijbel. Tijdens de speciale VEZ Alpha Cursus avonden wordt uitgelegd wat het christelijke geloof nu echt inhoudt en hoe de God van de bijbel betrekking heeft op jouw persoonlijk leven. Geen ellenlange studie, maar een informele, interactieve en vooral leerzame avond!

De volgende drie aspecten typeren de cursus.
  • informele sfeer: eten - kleine groep -huiskamer
  • helder: 10 weken - duidelijke onderwerpen - goede opbouw van de avonden
  • toegankelijk: vanaf de basis - gezamenlijke zoektocht - vrije keus

10 weken!

De VEZ Alpha Cursus kent een heldere, opbouwende structuur. Elke avond wordt een nieuw onderwerp besproken. Het duurt 10 weken, één avond in de week en vindt gewoon plaats bij iemand in de huiskamer. Een paar voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Wie is Jezus?
  • Bijbellezen: waarom en hoe?
  • Wat is bidden?

Voor iedereen

Misschien kom je al jaren niet meer in de kerk, maar weet je nog veel van de bijbel. Of misschien ben je totaal niet bekend met het christelijke geloof. Het maakt niet uit!
Je bent van harte welkom!

Geef je op!

Als je het aandurft samen met ons op zoek te gaan naar de God van de bijbel, vul dan het formulier in of klik bovenaan op de oranje knop!

Meer vragen?

Mocht je meer vragen hebben, mail dan naar alphacursus@vezwolle.nl, vul het contactformulier in of bezoek de stand op zondagochtend!

Promofilmpje

Mirada Media