Alpha Cursus

banner alpha cursus

VEZ Alpha Cursus

Cursist

De VEZ Alpha Cursus (VAC) heeft als doel mensen op een eigentijdse, informele, kwalitatieve manier kennis te laten maken met het christelijke geloof. Niet alleen komen deelnemers op een leuke manier in contact met het christelijke geloof, voor de VAC medewerker is dit ook een unieke manier om zijn of haar evangelisatie vorm te geven!

De cursus bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten. De deelnemers komen in groepen van 10 12 personen samen en deze vinden plaats in diverse huiskamers ergens in Zwolle.

De volgende drie aspecten typeren de cursus:
  • informele sfeer: eten - kleine groep -huiskamer
  • helder: 10 weken - duidelijke onderwerpen - goede opbouw van de avonden
  • toegankelijk: vanaf de basis - gezamenlijke zoektocht - vrije keus

Voor iedereen!

Iedereen kan er aan meedoen. Van iemand die niets van het christelijke geloof af weet tot iemand die ermee is opgevoed maar er niets meer mee doet. De VAC is voor jong en oud een uitstekende manier om er (weer) eens goed in te duiken.

Een kans voor jou!

De organisatie van de VAC bestaat uit enthousiaste medewerkers die met veel enthousiasme een gedeelte van hun tijd, ruimte of kookkunsten opzij zetten. Het is ook voor jou een schitterende kans om op een eigentijdse manier het geloof over te dragen! Een manier waarbij jij en de ander zich prettig voelt. Je kunt het volgende betekenen:

  • Je bent kringleider van een groep cursisten
  • Je kookt n of meerdere avonden voor een Alpha-groep
  • Je stelt je huis open voor een kring
  • Je bidt mee in de wekelijkse of tweewekelijkse bidstond voor de VAC

Help je mee?!

De VAC bestaat uit medewerkers die allemaal vol enthousiasme en liefde voor God hun beste steentje bijdragen, ook jou willen we er graag bij hebben! Mocht je dit willen, vul dan alstublieft even het formulier in of klik bovenaan op de rode knop. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Promofilmpje

Mirada Media